Historie

Start i vindmøllebranchen

Greenbytes historie går tilbage til 2001, hvor det første produkt, Vindmøllenet, så dagens lys. Produktet er målrettet vindmøllelaug. På grund af vores stærke kompetencer inden for vindmølleovervågning udvidede virksomheden i 2005 med MillWatcher, der kom til at lægge navn til både virksomheden og det nye produkt inden for vindmølleovervågning til private vindmølleejere, vindmøllelaug og virksomheder. I en årrække var fokus derfor udelukkende på vindmøllebranchen og på at skabe den bedste vindmølleovervågning på markedet.

Energiovervågning

I 2012 bevægede Greenbyte sig ind i ny side af energiovervågning. Vores stærke kompetencer inden for overvågning og visualisering brugte vi til at udvikle et nyt produkt til overvågning af energiforbrug, nemlig EnergyMaster. Det er et produkt som det brede Danmark kan få gavn af, såvel virksomheder som private kunder.

Nye brancher med planlægningsværktøj

Det er dog ikke udelukkende programmer til at overvåge energi, der bliver udviklet i Greenbyte. I samarbejde med Mindbiz og Elevated udviklede vi derfor træningsværktøjet Roberta, der bruges til at træne virksomheders medarbejdere og ledere i kompetencer, som de ønsker at fokusere mere på.

I 2013 kom så seneste produkt på markedet – Kalenda, der fokuserer på optimering af virksomheders interne planlægning. Produktet blev udviklet på baggrund af efterspørgsel fra en kunde, og vi synes, at det er så god en ide, at vi har valgt at integrere produktet som en del af vores portefølje.

Konsulentydelser

Foruden at udvikle vores egen produktportefølje har Greenbyte i alle årene leveret konsulentydelser inden for programmering til en lang række virksomheder.

Sig goddag til Greenbyte

Ved udgangen af 2013 var status, at virksomheden efterhånden var godt etableret indenfor andet end vindmølleovervågning. Det gamle navn, MillWatcher, var derfor blevet forældet og misvisende, og i stedet blot et navn på et af vores produkter. Derfor er det en glæde, at vi i 2014 har lanceret vores nye firmanavn – Greenbyte. Dermed starter et nyt kapitel i vores historie. Vi knokler stadig for at levere brugervenlige og professionelle løsninger, og vi har fortsat fokus på udvikling, nye ideer og samarbejde.